szerző:
hvg.hu

Csehországban és Szlovákiában jó ötletnek tűnt cuki állatos videókra alapozni egy teljes tévécsatornát, most megpróbálkoznak ezzel Magyarországon is.

Vau TV és Nyamm TV is lesz Magyarországon – írta meg az Index. A prágai székhelyű S&P Broadcasting Csehországban és Szlovákiában már üzemelteti a Mnam TV-t és a Mnau TV-t, most pedig ezeket Magyarországra is elhozzák, pontosabban nálunk Miau helyett Vau TV lesz. A két csatorna a tervek szerint az év második felében indulna.

A Mnau (azaz Miau) Tv pontosan azt adja, amit a neve ígér: macskás videókat, amelyeket vagy a nézők küldenek be, vagy a netre feltöltött videók közül megvásárolnak – úgy tűnik, nálunk inkább a kutyás verziótól várnak sikert. A Nyamm TV pedig a középosztályt megcélzó gasztrocsatorna lesz.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!