szerző:
hvg.hu

Az Elefanten házicipők két változatával akadt gond.

A cipőkereskedő megelőző fogyasztóvédelmi intézkedésként hívja vissza a Star és a Sweety modellsorozat elefanten házicipőit.

A cég közleménye szerint egy belső minőségellenőrzés során derült ki, hogy a házicipők talpáról leválhat a piros logótábla. Mindez kizárólag a Star és a Sweety modellsorozatot érinti a 19-es mérettől a 24-es méretig.

©

Aki ilyen cipőt vett, bármelyik Deichmann üzletben tetszés szerinti cipőre cserélheti, vagy visszakapja a vételárat.

A visszahívással kapcsolatos kérdésekre az ingyenes ügyfélszolgálati vonalukon válaszolják meg: 06 80/840 840.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!