szerző:
hvg.hu

Kazincbarcika mégsem ad helyet Tasnádi Szandra készülő bronz Bud Spencer-szobrának - tudatták rajongók a Facebookon.

Még a Flippermúzeum is megosztotta az alábbi Bud Spencer-rajongói Facebook-posztot: úgy tűnik, Kazincbarcika mégsem fogadja be a tavaly nyáron elhunyt olasz színész szobrát. Jelenleg úgy tűnik, a bronz szobornak sem helye, sem támogatója nincs.

A 240 centiméter magas alkotás Terence Hill gyászbeszéde előtt tisztelegve úgy ábrázolja Carlo Pedersolit, ahogy színésztársa leírta: vállán a nyereggel, erőtől duzzadón áll.

Tavaly nyáron is írtunk arról, hogy egy fiatal magyar szobrász, Tasnádi Szandra elkészítené az idehaza is bálványozott színész bronz szobrát, de a projekt még igen messze volt a céltól. Pedig akkor még volt egy lelkes hazai polgármester, aki a Bud Spencer-szobor mögé állt volna.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!