Bicsérdi Ádám
Bicsérdi Ádám

Percekkel azután, hogy lefújták Louis C. K. filmjének amerikai premiervetítését, a New York Times közzétette azt a cikket, amelyben öt nő vall arról, hogy a humorista a jelenlétükben maszturbált, vagy kérte meg őket arra, hogy végignézzék, ahogy önkielégít.

A New York Times cikke Dana Min Goodman és Julia Wolov vallomásával indít, akik beszámolójukban egy 2002-es esetet idéznek fel. Vallomásuk szerint Louis C. K. chicagói hotelszobájukba invitálta minkettőjüket, majd ott meztelenre vetkőzött, és a szemük láttára maszturbált.

Abby Schachnert 2003-ban hívta el egyik fellépésére a humorista telefonon, Schachner szerint végig hallotta a beszélgetés közben, ahogy C. K. éppen önkielégítést végez.

Rebecca Corry egy 2005-ös esetet idézett fel, amikor Louis C.K. egy televíziós műsor felvételén kérdezett rá arra, maszturbálhatna-e előtte. A nő elutasította a kérést, és mikor emlékeztette a férfit arra, hogy otthon felesége és gyerek várja, C. K. elvörösödött. Az esetről tudott a műsor két producere, Courteney Cox ( a Jóbarátok Monica-ja) és David Arquette is, ezt meg is erősítették a lapnak. 2015-ben C.K. végül levélben kért elnézést Corrytól, amiért mutogatta magát, a nő azonban emlékeztette, hogy nem mutogatta magát, hanem maszturbálni akart előtte.

Az ötödik, névtelenül nyilatkozó nő a kilencvenes évek végéről származó sztorit osztott meg a lappal. A The Chris Rock Showban dolgozott együtt a humoristával, aki többször is arra kérte, nézze végig maszturbálását. Az akkor húszas éveiben járó nő belement abba, hogy C. K. saját irodai asztalán elégítse ki magát a jelenlétében.

A New York Times megkereste Louis C.K.-t is az ügyben, de a humorista menedzserén keresztül sem akart reagálni a részletes beszámolókra.

Mint ismert, a cikk publikálása előtt lett volna Louis C.K. új filmjének New York-i premiervetítése, amit azonban a forgalmazó, a The Orchard végül lemondott. A humorista péntek este Stephen Colbert műsorának vendége lett volna, de azt a szereplését is lemondta.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!