szerző:
hvg.hu

Egy gyerekorvos felfedezte az üdvözítő módszert, amitől minden csecsemő azonnal abbahagyja a sírást. – A videó alapján a technika a következőképpen néz ki: emeljük föl a bébit, majd fogjuk össze finoman a karjait a mellkasa előtt. Tartsuk ebben a pózban, majd fogjuk meg alul, a pelenkájánál, és nagyjából 46 fokos szögben kezdjük el finoman ringatni. Ezután jön az idilli megnyugvás.

Robert Hamilton gyerekorvos elmondta, az évek során azért kísérletezett a módszerrel, és azért kereste a gyereksírás kikapcsoló gombját, mert így sokkal egyszerűbb elvégezni egy orvosi vizsgálatot, beadni az oltásokat stb. A videóban látható módszer eléggé hatásosnak tűnik, bár egyelőre még nem teszteltük le otthon a saját gyerekeinkkel.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!