szerző:
hvg.hu

Zajlanak a vizes vb harmadik napjának eseményei. Ma már négy sportágban versengenek a résztvevők.

Elsőként Olasz Annának és Sömenek Onon Katának szoríthattunk, akik Balatonfüreden, 10 kilométeres távon mutatták meg, mire képesek. Budapesten folytatódnak a szinkronúszók és a műugrók versenyei, illetve megkezdődött a nők vízilabdatornája a Margitszigeten. A magyar válogatott este 20:10-kor csobban medencébe, és Japánnal mérkőzik.

Ma három érmet osztanak ki.

A nap részletes programját itt találja.

1 2 3 4 5 6 7
Sorrend megfordítása

Újabb kínai műugróérem

Azután, hogy a férfiak 1 méteres számában kínai győzelem született, a női szinkrontoronyugrás döntőjében is kínai versenyzők örülhettek.

Az eredmények:
1. Zsen Csien, Si Ja-csie (Kína) 352.56 pont
2. Kim Mi-rae, Kim Kuk-jang (Koreai NDK) 336.48
3. Jun Hoong Cheong, Pandelela Pamg (Malajzia) 328.74

©

Nem sikerült a bravúr

A magyarok nélkül rendezik a szinkronúszás csapatversenyének döntőjét.

Itt a pólómeccs összefoglalója

Túl sok a kapott gól, a védekezésen kell még dolgozni.

Ha a meccsen nem szúrták ki...

...most megmutatjuk: új dresszben játszottak a magyar pólós lányok. A felszerelést Gurisatti Gréta, Illés Anna és Szilágyi Dorottya mutatta meg.

Itt a vége! Magyar győzelem

Nem sikerül góllal befejezni a támadást, jöhetnek a japánok. Inaba Akari belövi a meccs utolsó gólját: 11-20 a vége. Jöhetnek kedden a franciák.

Magyar időkérés

Egy támadásra van még idő, Bíró Attila beszéli meg a csapattal a figurát.

10-20

Egy távoli ejtés a japán kapufán csattan, a szemfüles Tóth Ildikó azonban lecsap, és középről behúzza.

10-19

Keszthelyi lövése elakad a japán kapusban, Arima viszont betalál Kasó mellett. Nem kellene több gólt engedni a japánoknak.

Nincs gól

Mintha benn lett volna a magyar lövés a japán kapuban, de a bírák azt mutatják, folytatódik a játék. A másik oldalon Jamamoto lövését Kasó Orsolya védi.

9-19

Egy-egy gól nélküli támadás után Tóth Ildikónak sikerült újra gólt szereznie, amire Arimának van válasza a másik oldalon.

1 2 3 4 5 6 7

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!