szerző:
hvg.hu

Villámgyorsan változtatható annak az órának a kinézete, amely mindig akkor jelenik meg, ha Chrome-ban új lapot nyit meg.

Ha nem szeretné különleges dolgokkal feldobni Chrome-ban az új lap nyitását, de mégis valami hasznosat és jól kinéző lapot szeretne ilyenkor látni, akkor egy testreszabható óra remekül megteszi. A New Tab Clock pont ezt a cél szolgálja, ugyanis telepítése után egyszínű háttérrel egy óra és alatta a dátum jelenik meg.

©

Átalakítása pofon egyszerű, csak a bal alsó ikont kell megnyomni, majd a T betűre kattintgatva változtathatja a betűtípust, a színpalettát nyomkodva pedig újabb és újabb háttér jelenik meg. A harmadik lehetőséggel pedig a 12 és 24 órás megjelenés között válthat.

Amennyiben pedig mégis inkább egy sokkal szebb és hasznosabb lapot akar ilyenkor látni, egy korábban ajánlott Chrome-bővítménynek érdemes esélyt adnia.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!