szerző:
hvg.hu

Az alábbi videó pár másodpercben mutatja be, mit lát a pilóta, amikor leszáll a világ harmadik legforgalmasabb repülőterén, a londoni Heathrow-n.

A Twitterre felkerült 25 másodperces videó ezúttal nem valamilyen vészhelyzetben mutatja a landolást – problémás leszállásokból is tudunk azért mutatni – , egy mindennapos leszállást örökített meg a 27R futópályára.

Ami érdekes: a timelapse videót egy iPhone-nal készítették a pilótafülkéből, így nemcsak azt láthatjuk, amit a pilóták leszálláskor, hanem azt is, milyen remek minőségű felvételeket készít az Apple telefonja.

Mint említettük, timelapse videóról van szó, azaz a valóságban ez a leszállás jóval tovább tart 25 másodpercnél.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!