szerző:
hvg.hu

A legújabb hírek szerint a Samsung aktuális csúcstelefonjának is készül egy strapabíróbb változata.

Miután a Galaxy S6-ból is készült egy Active változat, nincs okunk kételkedni abban, hogy a Galaxy S7 esetében is megteszi ezt a lépést a Samsung. Igaz, valami különlegességet, például átlagon felüli keménységet kell produkálnia, ugyanis a vízállóság itt nem sokat jelent, lévén, a Galaxy S7 eleve vízálló. Hogy mennyire az, arról itt nézhetnek meg egy érdekes videót.

Ilyen volt a Galaxy S6 aktív változata
©

Bár specifikációkról egyelőre még nincsen hír, a szemfülesebbek már kiszúrták, hogy azok között a készülékek között, amelyek futtathatják a Google Playben kilistázott hivatalos Samsung Level appot, a Galayx S7 Active is szerepel.

©

Korábban a kiszivárogtatásairól ismert Evan Blass (@evleaks) adta hírül, hogy az AT&T teszteli az SM-G891A típusszámú, Samsung Poseidon néven futó eszközt, amelyik nagyon hasonlít a Galaxy S6 Active-ra, így valószínűleg a Galaxy S7 Active-ről van szó.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!