szerző:
Papós Tamás

A takarékoskodáshoz egy kiadáskövető alkalmazás nagyon jól jön, egy ingyenes magyar megoldást ajánlunk hozzá.

Ha minden nap látja, hogy mire mennyi pénz ment el az adott hónapban, sokkal takarékosabbá is válhat. Óvatosságra intheti például egy kiadáskövető alkalmazás, amely tudatos pénzköltésre sarkallja, ha komolyan veszi a kitűzött célt, és napi rendszerességgel feljegyzi kiadásait, és azok típusát.

Szóval ha nem akar meglepődni hónap végén, hogy mire ment el a pénz, érdemes az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyenes Koin alkalmazást letöltenie, de a magyar szolgáltatás weboldala is tökéletes erre, ahol Google- és Facebook-fiókkal, valamint e-mail-címmel is lehet regisztrálni.

©

Ezek után középen a “+” jelre kattintva mindig feljegyezheti az új kiadásait és bevételeit, megadva az összeget, a kategóriát (pl.: élelmiszer, bérlet, rezsi stb.), illetve címkét és fotót is adhat minden újdonsághoz.

Az “Egyenleg” menüpontnál láthatja, hogy áll a költésekkel és mennyi pénze van még, az “Áttekintő” feliratra kattintva pedig kategóriánként, százalékos arányban és konkrét összegben is átnézheti, hogy eddig mire mennyit költött. A felső sávban heti, havi és éves összegzést is kérhet.

©

Ha vannak rendszeresen ugyanolyan összegű kiadásai és bevételei, azokat a “Rendszeres” menüpontnál megadja, így azokkal később nem kell törődnie, a megadott időközönként automatikusan feljegyzi az alkalmazás. A “Történet” lehetőséggel természetesen minden előzményt időrendi sorrendben nézhet át.

Amennyiben egy modernebb alkalmazással követné a kiadásait, azt egy korábban ajánlott szolgáltatással megtekintheti, ide kattintson érte.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!