Ma ingyen az App Store-ban: Convert - árfolyamok és mértékegységek átváltása

2012. április 18., szerda, 08:30
Szerző:


Címkék: ; ; ; ; ;

Mai programunk - sajnos - kihagyhatatlan, hiszen segítségével pillanatok alatt megtudhatjuk az aktuális...

Mai programunk - sajnos - kihagyhatatlan, hiszen segítségével pillanatok alatt megtudhatjuk az aktuális valutaárfolyamot, illetve számolhatunk is a különféle pénznemekkel.
Emellett a Convert egy remek mértékegység-konvertáló is, így ha nem vagyunk biztosak a váltószámokban, nem árt, ha kéznél van. A mai napon ingyen tölthetjük le az appot.

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a "Ma ingyen az App Store-ban" sorozatunkban szereplő alkalmazások és játékok mindig limitált ideig ingyenesek! Így ha valaki lekési az akciót, valószínűleg már csak megvásárolni tudja a kérdéses programokat. Éppen ezért letöltés előtt feltétlenül ellenőrizzék, hogy a letöltés valóban ingyenes-e még!

Véleménye van? Ossza meg velünk!


Ma ingyen az App Store-ban: Convert - árfolyamok és mértékegységek átváltása
  Másolat Önnek

APRÓHIRDETÉSEK
tovább az apronet.hu-ra »
HVG HIRDETÉSFELHŐ
HIRDETÉS
Most erről beszélnek

galaxy felhasznalo : „latom Gyorgy te meg nem birtokoltal galaxy S 2-3-4-5 keszuleket, vagy...” » Samsung Galaxy S5 teszt: idén is jobb lett, de idén is műanyag


L4z4: „Ezen az oldalon nem működik semmi.” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával


norabalazs94: „olvasni jó!!!!!!!!!!!!!” » Bestseller elektronikus könyvek ingyen, legálisan, óránként frissülő listával

Keresse az újságárusoknál!
Előfizetek a HVG-re Előfizetek a DHVG-re

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X