Cseh László a Home office-ban: "Nem érzem olyan fontosnak most, hogy lesz-e olimpia"

HVG360

1 perc

2020.03.23. 17:30

2020.03.23. 18:18

Otthonról is próbál készülni a tokiói játékokra négyszeres olimpiai ezüstérmes úszónk, pedig ő is tudja, lehet, hogy nem tartják meg a világversenyt. Cseh László szerint viszont ennél sokkal nagyobb gondot okoz a járvány a világban, ezért nem aggódik amiatt, ha utolsó esélyét is elszalasztva, aranyérem nélkül kell visszavonulnia. A Home office-ban a sportoló házi felkészülésébe is bepillanthatunk.

Home office - Jelentések a "karanténból"

Miközben nagy tettekre készülünk, például a Mars meghódítására, egy láthatatlan kis vírus térdre kényszeríti az egész emberiséget, milliárdosoktól a nincstelenekig. Jobb híján mindenki az otthonába menekül, és igyekszik kibekkelni ezt az egészet.

A hvg360-on minden nap jelentkezik a Home office, amelyben M. Kiss Csaba kérdezi aktív élethez, nyilvánossághoz szokott ismert emberektől, hogy miként élik meg a helyzetet, hogy látják a közelebbi és távolabbi jövőt, mit tesznek épp, s mit kell elhagyniuk a szokásos tennivalóik közül. A most kezdődő nehéz időszakot dokumentálja a sorozat manír nélküli, személyes beszélgetésekkel, s közben talán a nézőknek is segít a privát túlélésben.

Az előző részben a nemrég megválasztott győri polgármester, Dézsi Csaba András egyebek mellett arról beszélt, kap-e információt, hogy pontosan hány fertőzött ember van a városában és honnan lesz elegendő védőfelszerelés. 

A szombati epizódban Geszti Péter azt mondta, úgy látja, nagy "gazdasági leseggelés" jön, fél a társadalom teljes szétesésétől, s szerinte hamarosan gondolkodni kell, hogy tudunk segíteni azokon, akiknek nem lesz mit enniük.