Nagy Feró a Home office-ban: "Meddig fog tartani, csókolom?"

HVG360

1 perc

2020.03.29. 15:40

2020.03.29. 20:40

A Beatrice elnyűhetetlen frontembere szerint a politikusoknak természetes, hogy ne fogjanak össze. Sír, mikor az unokáit látja Viberen, de a humorérzékét nem veszti el: "a 46 ezer forintos nyugdíjból simán elvagyok". Az élet pedig kiválogatja, ki az, aki kell - mondja Feró.

Home office - Jelentések a "karanténból"

Miközben nagy tettekre készülünk, például a Mars meghódítására, egy láthatatlan kis vírus térdre kényszeríti az egész emberiséget, milliárdosoktól a nincstelenekig. Jobb híján mindenki az otthonába menekül, és igyekszik kibekkelni ezt az egészet.

A hvg360-on minden nap jelentkezik a Home office, amelyben M. Kiss Csaba kérdezi aktív élethez, nyilvánossághoz szokott ismert emberektől, hogy miként élik meg a helyzetet, hogy látják a közelebbi és távolabbi jövőt, mit tesznek épp, s mit kell elhagyniuk a szokásos tennivalóik közül. A most kezdődő nehéz időszakot dokumentálja a sorozat manír nélküli, személyes beszélgetésekkel, s közben talán a nézőknek is segít a privát túlélésben.

A tegnapi részben Dés László mesélte el, hogy nem billentette ki a járványhelyzet, hajnaltól estig dolgozik - bár a délutáni alvás továbbra is szent. A népszerű zenész-zeneszerző borulátó az egzisztenciális helyzetet és a politikai hatalom viselkedését illetően.

A pénteki epizódban Beer Miklós beszélt arról, hogy bízik egyfajta kijózanodásban, s abban, hogy átértékeljük, mi mindent engedhettünk meg eddig magunknak. Viszont nagyra tartja az összes magyar egyházat, mert nem tilos ugyan, mégsem tartanak már sehol istentiszteleteket.