Deutsch Tamás a Home office-ban: "Elementáris töketlenségét mutatta meg az EU"

HVG360

1 perc

2020.04.10. 16:00

2020.04.10. 20:01

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint vérlázító, hogy háborús helyzet van, az unió mégis 1,5 hónapot késlekedett a döntésekkel. Deutsch Tamás kitart amellett, hogy plusz pénzt egy forintot sem kapott az ország a közösségtől, a politikai világban pedig súlyosan csalódott. Holnap hasonló témákról kérdezzük a DK EP-képviselőjét, Dobrev Klárát.

Home office – Jelentések a "karanténból"

Miközben nagy tettekre készülünk, például a Mars meghódítására, egy láthatatlan kis vírus térdre kényszeríti az egész emberiséget, milliárdosoktól a nincstelenekig. Jobb híján mindenki az otthonába menekül, és igyekszik kibekkelni ezt az egészet.

A hvg360-on minden nap jelentkezik a Home office, amelyben M. Kiss Csaba kérdezi aktív élethez, nyilvánossághoz szokott ismert emberektől, hogy miként élik meg a helyzetet, hogy látják a közelebbi és távolabbi jövőt, mit tesznek épp, s mit kell elhagyniuk a szokásos tennivalóik közül. A most kezdődő nehéz időszakot dokumentálja a sorozat manír nélküli, személyes beszélgetésekkel, s közben talán a nézőknek is segít a privát túlélésben.

A tegnapi epizódban Veiszer Alinda beszélt arról, hogy szerinte az újságíró szakma nem szolidáris egymással, a színházi viszont igen. A gazdasági szereplőktől pedig komoly változást vár, egy másfajta kapitalizmusról való gondolkodást tartana fontosnak.

A szerdai részben Dézsi Csaba András koronavírus-fertőzöttként újra nyilatkozott állapotáról, gyógyulásáról, pártfegyelemről, megbélyegzett mondatokról, és bizonyos 100 fekvőtámaszról. No meg, hogy miként látja városvezetőként a kormányzati döntéseket.