Tetszett a cikk?

A BrandChannel a HVG Kiadó Zrt. speciális terméke, egyfajta mini márkablog, amely lehetőséget biztosít partnereinknek arra, hogy olvasóink számára releváns tartalmaikat a hvg.hu hírfolyamában, nyitóoldalán, rovataiban közzétegyék, megosszák.

A létrehozott tartalmak egy dedikált landing page-en, márkázott gyűjtőoldalon is elérhetővé válnak, valamint a hvg.hu desktop, mobil és tablet platformjain is megjelennek.

A több megjelenésből (1 év alatt legalább 12 cikk) álló márkacsatornákra BrandChannel Partnereink lentebb elhelyezett logóira kattintva talál példákat.

BrandContent megoldásunk alkalmankénti, kampányszerű márkamegjelenést tesz lehetővé, hosszabb távú elköteleződés nélkül – ezekből az alkalmi natív cikkekből itt olvashat példákat.

Legújabb márkázott tartalmi szolgáltatásunk az ún. BrandSite, a megbízó igényei szerint kialakított, teljesen egyedi dizájnnal és egyedi tartalommal felépített weboldal, amely különlegesen hatékony megjelenést tesz lehetővé – lásd például a Ford Közép- és Kelet-Európai Kft. Mit hoz a holnap? márkaoldalát.

A BrandChannel, BrandContent és BrandSite oldalakon elhelyezett tartalmak partnereink megbízásából, a HVG BrandLab produkciójában készülnek, előállításukban és szerkesztésükben a hvg.hu szerkesztősége nem vesz részt. A HVG BrandLab a HVG Kiadó Zrt. natív és márkázott tartalmi megoldásokat kínáló egysége, munkáját a hvg.hu és a HVG hetilapok szerkesztőségétől függetlenül végzi.

További információk és médiaajánlat: [email protected]

BrandChannel Partnereink: