A BrandChannel a HVG Kiadó Zrt. speciális terméke, egyfajta mini márkablog, amely lehetőséget biztosít partnereinknek arra, hogy olvasóink számára releváns tartalmaikat a hvg.hu hírfolyamában, nyitóoldalán, rovataiban közzétegyék, megosszák.

A létrehozott tartalmak egy dedikált landing page-en, márkázott gyűjtőoldalon is elérhetővé válnak, valamint a hvg.hu desktop, mobil és tablet platformjain is megjelennek.

A több megjelenésből (1 év alatt legalább 12 cikk) álló márkacsatornákra BrandChannel Partnereink lentebb elhelyezett logóira kattintva talál példákat.

BrandContent megoldásunk alkalmankénti, kampányszerű márkamegjelenést tesz lehetővé, hosszabb távú elköteleződés nélkül – ezekből az alkalmi natív cikkekből itt olvashat példákat.

Legújabb márkázott tartalmi szolgáltatásunk az ún. BrandSite, a megbízó igényei szerint kialakított, teljesen egyedi dizájnnal és egyedi tartalommal felépített weboldal, amely különlegesen hatékony megjelenést tesz lehetővé – lásd például a Sanofi Magne B6 „Nyárból stresszbe” márkaoldalát.

A BrandChannel, BrandContent és BrandSite oldalakon elhelyezett tartalmak partnereink megbízásából, a HVG BrandLab produkciójában készülnek, előállításukban és szerkesztésükben a hvg.hu szerkesztősége nem vesz részt. A HVG BrandLab a HVG Kiadó Zrt. natív és márkázott tartalmi megoldásokat kínáló egysége, munkáját a hvg.hu és a HVG hetilapok szerkesztőségétől függetlenül végzi.

További információk és médiaajánlat: [email protected]

BrandChannel Partnereink:

NN Biztosító Mastercard Telekom Telenor
ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Invitech Gránit Pólus LG Electronics
Crystal Group MOKK Üdülés Ausztiában lengyelnk
Proktis-M Remifemin plus Remotiv Sedacur forte
Takarék Csoport CYEB Bisnode Ford
Das WeltAuto CEU Üzleti Kar Opel Vodafone
Hyundai Microsoft OBU City KITE Zrt.
Adózóna Eduline HVG Extra a Nő Jobline.hu
DekoRatio Samsung Lenovo Generali
SPAR Proxelan