szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

11 órától várhatóan 15 óráig Budapest belvárosának érintésével autós demonstrációt tartanak, ezért jelentős torlódásra és a tömegközlekedést is érintő forgalomkorlátozásokra kell ma számítani – közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

A demonstráció érinti egyebek mellett a Helsinki utat, a Soroksári utat, a nagykörút egy szakaszát, a Kerepesi utat, a Hungária körút egy részét és a Róbert Károly körutat, az Árpád hidat, a Bécsi utat, és a Dózsa György utat is.

A felvonulás útvoonalának egyes szakaszain és csomópontjain 20-30 perces útlezárások várhatók, amelyek egyebek mellett az 1-es, a 4-es, a 6-os, a 14-es villamost, az M2, az M2E, a 1V és 101V villamospótlókat, a 7-es buszcsalád járatait valamint további 29 busz- és trolijáratot érint.

A BKK azt kérte a rendőrségtől, hogy a lehetőségekhez képest minél rövidebb ideig várakoztassák a tömegközlekedés járműveit.

A demonstráció után 15 és 18 óra között a 20E, a 30-as, a 30A és a 230-as autóbusz és a 75-ös trolibusz módosított útvonalon közlekedik.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Soha nem nőtt még ekkorát az amerikai gazdaság

Soha nem nőtt még ekkorát az amerikai gazdaság

Negyvenhárom koronavírusos beteg halt meg kedden

Negyvenhárom koronavírusos beteg halt meg kedden

Lemondott a Facebook egy indiai vezetője, aki elnézte a kormánypártnak a gyűlöletbeszédet

Lemondott a Facebook egy indiai vezetője, aki elnézte a kormánypártnak a gyűlöletbeszédet