szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Négyen ültek abban az autóban, amely vasárnap este árokba hajtott és fának ütközött Pécs közelében, a 6-os úton. Egy ember meghalt, a Fradi volt futsalosa, Huszty Dániel pedig életmentő műtéteken esett és esik át.

Huszty Dániel, a Fradi volt fustaljátékosa is benne ült abban az autóban, amely vasárnap este árokba hajtott a 6-os úton, majd egy fának ütközött – írta az Origo.

A Pécs közelében történt balesetben egy ember meghalt, Huszty pedig súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A sportolót a helyszínen újraélesztették, majd kórházba vitték, ahol több életmentő műtétet hajtottak és hajtanak végre rajta.

©

A baleset egy másik autó miatt történt, amely figyelmetlenül kezdett előzésbe. A frontális ütközést elkerülendő, a Husztyt szállító autó vezetője félrerántotta a kormányt, így kötött ki az árokban.

Az FTC futsal Facebook-oldalán a rajongókat imára szólítják Huszty felgyógyulásáért.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jobban sújtja a bevándorlók munkahelyeit a koronavírus,  Magyarország viszont a kivételek között

Jobban sújtja a bevándorlók munkahelyeit a koronavírus, Magyarország viszont a kivételek között

Egész Európában hiánycikké kezd válni az influenzaoltás

Egész Európában hiánycikké kezd válni az influenzaoltás

Mindent megért a Google új diktafonja, leírja, sőt szerkeszteni is egyszerű benne

Mindent megért a Google új diktafonja, leírja, sőt szerkeszteni is egyszerű benne