szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

November 1-jétől Bócsa Barnabás (38) a BMW Magyarország Kft. kereskedelmi vezetője. A poziciót eddig az ügyvezető, Henning Putzke töltötte be, így Bócsa Barnabás az első magyar munkatárs, aki a posztot betölti a cég 2004-es megalakulása óta.

Az új vezető üzemgazdász, közgazdász és közgazdász tanári végzettségekkel rendelkezik, és több mint tizenkét éve dolgozik az autókereskedelemben.

A BMW Magyarországhoz a magyar leányvállalat megalakulásakor csatlakozott, mint márkakereskedés-fejlesztési vezető, és ezt a pozicióját a jövőben is megtartja. Eddigi munkájának eredményességét jól mutatja a BMW magyarországi kereskedő-hálózatában bekövetkezett változások sora, amelynek során az elmúlt öt évben három új BMW márkakereskedés nyílt Magyarországon, kettő pedig új épületbe költözött.

Az új vezető szabadidejét legszívesebben mennyasszonyával utazgatva tölti, emellett szeret golfozni, motorozni és futni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!