Tetszett a cikk?

A Toyota június 24-i hatállyal Didier Leroyt nevezte ki a Toyota Motor Europe (TME) elnökének. Didier Leroy felügyeli majd a Toyota összes európai tevékenységét, beleértve a gyártást, tervezést, értékesítést és marketinget is. Emellett megtartja a Toyota Motor Corporation szervezetén belüli jelenlegi feladatköreit is, mint managing officer és európai minőségbiztosítási vezető. Didier Leroy Tadashi Arashima helyét veszi át, aki visszavonul jelenlegi beosztásaiból.

Az 52 éves francia állampolgár Didier Leroy 1998-ban lépett be a Toyotához gyártásért felelős alelnökként. A franciaországi Valenciennes-i üzem létrehozásáért volt felelős. Ő irányította a Toyota Motor Manufacturing France gyors növekedését, és 2005-ben lett az üzem elnöke. 2007-ben Didier Leroyt kinevezték a Toyota Motor Corporation egyik vezető tisztségviselőjévé és a Toyota Motor Europe (TME) alelnökévé. Utóbbi feladatkörében a TME európai gyártóüzemeinek működési hatékonyságát volt hivatott javítani. 2009-ben Didier Leroy új feladatot kapott a TME értékesítési tevékenységért felelős alelnökeként.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Autó

Új vezető a közútkezelő élén

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezetését a mérnök-közgazdász végzettségű Zsupponits Jenő vette át 2009. augusztus 17-ével - közölte a társaság kedden.

hvg.hu Autó

Citroën-igazgató lett a Hyundai volt vezetője

2009. november 25-étől Tüttő Lászlót nevezték ki a Citroën Hungária újonnan alakult, vállalati értékesítésért felelős igazgatóságának élére. Az új igazgatóság a Citroën márka 2009 februárjában meghirdetett megújulási programjának megfelelően jött létre.

hvg.hu Autó

Két új rendőrkapitány Veszprém megyében

Két rendőrkapitányság élén történt személyi változás Veszprém megyében. Erről dr. Bolcsik Zoltán r. dandártábornok, Veszprém megyei rendőrfőkapitány az érintett kapitányságokat állománygyűlésen tájékoztatta, illetve beiktatta hivatalukba az új vezetőket - adta hírül a police.hu.

Autó

Új igazgató a Peugeot élén

Április 2-től Vincent Rambaud személyében új igazgató kerül a Peugeot élére. Az újonnan kinevezett igazgató Jean-Marc Gales, a PSA márkaigazgatójának irányítása alatt végzi munkáját. Az 51 éves Vincent Rambaud korábban a latin-amerikai térség igazgatója volt a PSA Peugeot Citroën csoporton belül.

Maszk nélkül viharzott be a Kardiológiai Intézetbe, a biztonsági őrt is megütötte egy férfi

Maszk nélkül viharzott be a Kardiológiai Intézetbe, a biztonsági őrt is megütötte egy férfi

Parti Nagy Lajos: Örülök, hogy van a hvg360!

Parti Nagy Lajos: Örülök, hogy van a hvg360!

Több európai országban is megugrott a fertőzésszám

Több európai országban is megugrott a fertőzésszám