Tetszett a cikk?

Június 1-jétől új megbízott ügyvezetőként Knaver Ferenc irányítja a Ford Közép- és Kelet-Európai Értékesítő Kft. magyarországi tevékenységét.

Knaver Ferenc tíz éve dolgozik a Ford magyarországi leányvállalatánál, ahol karrierjét alkatrész értékesítési és vevőszolgálati területi vezetőként kezdte, majd több előléptetést követően ennek az üzletágnak a magyarországi igazgatója lett, 2008-tól pedig, mint magyarországi kereskedelmi és marketing igazgató ért el kimagasló eredményeket.

A frissen kinevezett megbízott ügyvezető az anyai örömök elé néző Laky Andreát helyettesíti a cég élén.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Autó

Új igazgató a Peugeot élén

Április 2-től Vincent Rambaud személyében új igazgató kerül a Peugeot élére. Az újonnan kinevezett igazgató Jean-Marc Gales, a PSA márkaigazgatójának irányítása alatt végzi munkáját. Az 51 éves Vincent Rambaud korábban a latin-amerikai térség igazgatója volt a PSA Peugeot Citroën csoporton belül.

hvg.hu Autó

Két új rendőrkapitány Veszprém megyében

Két rendőrkapitányság élén történt személyi változás Veszprém megyében. Erről dr. Bolcsik Zoltán r. dandártábornok, Veszprém megyei rendőrfőkapitány az érintett kapitányságokat állománygyűlésen tájékoztatta, illetve beiktatta hivatalukba az új vezetőket - adta hírül a police.hu.

hvg.hu Autó

Új vezető a hazai LeasePlan élén

A több mint egy évtizedes vállalaton belül megszerzett tapasztalattal rendelkező Roelof Hansman vette át a LeasePlan Hungária irányítását február elejétől.

hvg.hu Autó

Magyar igazgató a GM-motorgyár élén

2010. január elsejével Solt Tamás személyében ismét magyar gyárigazgatót neveztek ki a General Motors Powertrain-Magyarország Kft. élére.

MTI Autó

Életmentő Harley Davidsont kaptak a mentősök

Életmentő fölszereléssel ellátott nagy teljesítményű motorkerékpárt adományozott az Országos Mentőszolgálatnak (OMSZ) hétfőn az Erste Leasing cégcsoport. A jármű tiszaújvárosi székhellyel főként az M3-as, M35-ös és M30-as autópályákon teljesít szolgálatot.

hvg.hu Autó

Új kereskedelmi vezető a BMW-nél

November 1-jétől Bócsa Barnabás (38) a BMW Magyarország Kft. kereskedelmi vezetője. A poziciót eddig az ügyvezető, Henning Putzke töltötte be, így Bócsa Barnabás az első magyar munkatárs, aki a posztot betölti a cég 2004-es megalakulása óta.

hvg.hu Autó

Idő előtti vezetőváltás a kecskeméti Mercedes-gyár élén

Frank Klein veszi át a mai naptól az új kecskeméti személygépkocsigyártó-üzem felépítésének irányítását, valamint a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető posztját. Michael Frieß, a gyár korábbi vezetője az előkészítő és tervezési szakasz lezárása után személyes okok miatt kérte áthelyezését.

Autó

Új vezető az európai Toyota élén

A Toyota június 24-i hatállyal Didier Leroyt nevezte ki a Toyota Motor Europe (TME) elnökének. Didier Leroy felügyeli majd a Toyota összes európai tevékenységét, beleértve a gyártást, tervezést, értékesítést és marketinget is. Emellett megtartja a Toyota Motor Corporation szervezetén belüli jelenlegi feladatköreit is, mint managing officer és európai minőségbiztosítási vezető. Didier Leroy Tadashi Arashima helyét veszi át, aki visszavonul jelenlegi beosztásaiból.

hvg.hu Autó

Citroën-igazgató lett a Hyundai volt vezetője

2009. november 25-étől Tüttő Lászlót nevezték ki a Citroën Hungária újonnan alakult, vállalati értékesítésért felelős igazgatóságának élére. Az új igazgatóság a Citroën márka 2009 februárjában meghirdetett megújulási programjának megfelelően jött létre.