szerző:
hvg.hu

Liftaknába zuhant kedden reggel egy autó az egyik manhattani parkolóházban - közölte a tűzoltóságra hivatkozva az NBC helyi tévécsatornája. A jármű vezetője megsérült.

Belezuhant a First Avenue egyik parkolóházának liftaknájába egy autó kedden nem sokkal reggel 10 óra előtt - tette közzé az NBC New York tévécsatorna. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet. A sofőr - akit a tűzoltók szabadítottak ki a járműből - megsérült, de nincs életveszélyben.

A New York-i tűzoltóság a Twitteren több fotót is közzétett a szokatlan balesetről és a mentésről, amelyben az egyik kép szerint legalább tucatnyian vettek részt. Egy másik fotón az látható, hogy az autó talán tolatás közben, hátsó részével előre zuhanhatott bele a liftaknába.

©
©
©

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!