szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Vasárnaptól várhatóan a hónap végéig a BKK Közút útfelújítási munkákat végez a Váci úton a Vízművek lakóteleptől az Ezred utcai jelzőlámpáig, ezért ezen a szakaszon forgalomkorlátozásokra kell számítani.

A Fővárosi Önkormányzat megbízásából a BKK Közút mintegy hatszáz méteres szakaszon, a Vízművek lakótelep és az Ezred utca között újítja fel a Váci utat. A munkák során felmarják a régi aszfaltburkolatot és újat alakítanak ki.

A mintegy 4500 négyzetméter útfelület újraaszfaltozása mellett rendezik az útpadkát és a vízelvezető rendszer is megújul. A minél gyorsabb munkavégzés miatt a szakemberek esti műszakban és hétvégén is dolgoznak, hogy a fontos, nagy forgalmat lebonyolító Váci úton a forgalomkorlátozással járó munkákat mihamarabb befejezzék.

A felújítási munkákat a BKK Közút saját kivitelezési kapacitásával, a Kormány által biztosított fővárosi főút-fenntartási keretből végzi el.

A munkavégzés miatt október 7-én, vasárnap a Váci út újpesti szakaszán a Vízművek lakóteleptől az Ezred utcai jelzőlámpáig a BKK Közút szakemberei megkezdik a kopóréteg lemarását. A fél útpálya lezárásával járó munkavégzéseket úgy időzítik, hogy azokra csúcsidőn kívül kerüljön sor, ekkor jelzőőrök segítik majd a forgalmat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A orvosszakszervezet nyílt levélben kéri Orbántól, hogy halasszák el az iskolák megnyitását

A orvosszakszervezet nyílt levélben kéri Orbántól, hogy halasszák el az iskolák megnyitását

Három híresség is elmondja a kormány videójában, hogy miért fontos a védőoltás

Három híresség is elmondja a kormány videójában, hogy miért fontos a védőoltás

„Mari! Én nagyon szeretem magát!” –  Alföldi Róbert így köszönt el Törőcsiktől

„Mari! Én nagyon szeretem magát!” – Alföldi Róbert így köszönt el Törőcsiktől