szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nekirohant a Wesselényi utcai villamosmegállónak egy autó Budapesten a Nagykörúton. A hvg.hu-nak egy szemtanú számolt be az esetről.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) tájékoztatása szerint az elsődleges adatok szerint az autó sofőrje rosszul lett, és ezért hajtott neki a járdaszegélynek. A balesetben a sofőr és az autó utasa is megsérült.

©

A megállóban állóknak nem esett baja, a BRFK vizsgálja az eset körülményeit.

A hvg.hu-nak egy közelben álló szemtanú számolt be az esetről. Mint mondta, először hangos, robbanásszerű zajt hallott, és látta, hogy az autó szikrát hány. A következő pillanatban a jármű elsodorta a megálló tábláját. A környéken álldogállók a történtek miatt durrdefektre gyanakodntak. Mivel az ütközéstől az összes légzsák kinyílt, az emberek nem tudták kiszedni a kocsiból a sofőrt, a gyorsan megérkező mentőknek viszont ez egyből sikerült.

A szemtanú hozzátette, szerencsére éppen a baleset előtt ment el a Combino a megállóból, így csak néhány fiatal állt a közelben, és ők sem sérültek meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!