szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Új, egységes, sárga színű táblákat helyez ki a BKK a Józsefvárosi Önkormányzat kezdeményezésére az idei tanév kezdetére az iskolák, óvodák és bölcsődék környezetében, a kerületben.

A BKK a Józsefvárosi Önkormányzat kezdeményezésére az idei tanév kezdetére az iskolák, óvodák és bölcsődék környezetében, összesen 22 helyszínen új, egységes, sárga színű, Vigyázz gyermekek! feliratú táblákat helyez ki a kerületben.

A BKK a program folytatásaként az összes fővárosi kerület önkormányzatával felveszi a kapcsolatot, hogy közös együttműködés nyomán legkésőbb a 2014-2015-ös tanév kezdetére az új, egységes jelzésrendszer a főváros teljes területére kiterjedjen, biztonságosabbá téve a gyermekek közlekedését.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!