szerző:
hvg.hu

Egy hármas BMW fiatal sofőrje megmutatja, hogy ha szűk a feljáró, attól még elfér keresztben az autó.

Parkolóhelyek után vadászni egy hatalmas parkolóházban elég unalmas dolog, főleg akkor, ha többszöri körözés ellenére sem találni szabad placcot. Ilyenkor a legtöbb sofőr megunja a tötymörgést és legszívesebben elhajtana azonnal, de a valóságban nem lehet mit tenni, folytatni kell a keresést.

Egy fiatal litván sofőr viszont megmutatta, hogy még ebben is lehet egy kis örömet találni, főként úgy, ha egy sperrdiffis, hátsókerekes autó van alattunk. Ő konkrétan egy BMW E36-tal közlekedik a videóban, gyönyörűen keresztben, persze mindezt lezárt útszakaszon teszi, és kéri, hogy senki nem próbálja ki ugyanezt közúton.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!