szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Budapestre érkeztek az új MAN-buszok, amelyeket védőfóliában hoztak az országba – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Megérkeztek az első új gyártású, szóló MAN Lion’s City buszok Budapestre – közölte a BKK a Facebookon. Mindkét autóbusztípus alacsonypadlós, akadálymentesített, légkondival is felszerelt, és mindegyikbe beépítik a Futár rendszert is.

©
©

Az új MAN és Volvo buszok a 13-as, a 22-es buszcsalád, a 38-as busz, a 40-es, a 40E, a 63-as busz, a 64-es buszcsalád, a 84E, 89E, 94E, 294E, a 88-as, a 140-140A-140B, a 169E, a 172, a 188E, a 240E és a 272-es autóbusz vonalán, illetve az agglomerációs éjszakai járatokon közlekedő járműveket váltják majd le.

Az új buszok védőfóliában érkeztek Magyarországra, "ez magyarázza a szokásostól kicsit eltérő színüket, ami természetesen csak átmeneti" – tette hozzá a BKK.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Közösségimédia-guruval erősít Mészáros volt médiacége

Közösségimédia-guruval erősít Mészáros volt médiacége

Nem, a gazdagok adókedvezményei a gazdagokon kívül senkinek nem jók

Nem, a gazdagok adókedvezményei a gazdagokon kívül senkinek nem jók

Elborította a műanyagszemét a Kékestetőt a hétvégén

Elborította a műanyagszemét a Kékestetőt a hétvégén