szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az X5 M és X6 M sosem a visszafogottságról szólt, de a fenyegető megjelenésre még rátesznek egy lapáttal az új M Performance kiegészítők.

A BMW X5 M és X6 M kapcsán mindenkinek a nyers erő, a sportos megjelenés és a kiemelkedő vezetési élmény jut eszébe tekintélyt parancsoló formába csomagolva.

Annak érdekében, hogy a két nehézsúlyú sportmodell tipikus jellemzőit tovább fokozzák, mostantól a BMW M Performance kiegészítők is elérhetőek hozzájuk, amelyekkel mindkét modell kívül-belül még precízebben személyre szabható.

©

Az újdonságok között exkluzív hűtőrács, valamint az egyedi oldalsó légbeömlők és első kerékívek mögötti légkivezető-nyílások is megtalálhatók, fekete lamellákkal és betétekkel, a jellegzetes M logóval díszítve. A BMW ügyfelei ezen felül kézzel készített karbon visszapillantó-házakkal is egyedibbé varázsolhatják autójukat, valamint az M logó három jellegzetes színét viselő matricacsíkokkal is hirdethetik, hogy miben ülnek.

A BMW X6 M-hez ráadásul hátulra magasfényű fekete lökhárító-betét is rendelhető, amely nem csupán elegáns megjelenést kölcsönöz a nehézsúlyú atlétának, de légellenállási együtthatóját is csökkenti.

©
©
©

Az utastérben sincsen hiány az ügyfelek lelkivilágát tükröző extrákból, hiszen a szálcsiszolt felületű rozsdamentes acél küszöblécek LED-optikás, világító M Performance felirattal rendelkeznek, miközben felszerelésük az akkumulátoros tápellátásnak köszönhetően rendkívül egyszerű, hiszen nincs szükség kábelekre sem.

A sportos vezetés élményét az utastérben tovább fokozzák az olyan karbon kiegészítők, mint a belső díszlécek vagy a nyolcsebességes M Steptronic automataváltó M logóval ellátott választókarjának karbon betétje, továbbá az utastér fénypontja lehet az Alcantara borítású, karbon betétekkel megspékelt BMW M Performance sportkormány.

©
©

Kövesse az Autó rovatot a Facebookon!
A rovat vezető cikkei negyedórával hamarabb kikerülnek a közösségi oldalra, mint a hvg.hu-ra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A YouTube-on indít saját műsort Friderikusz Sándor

A YouTube-on indít saját műsort Friderikusz Sándor

Ingyen és automatikusan megkaphatjuk az új jogosítványunkat a lejárt helyett

Ingyen és automatikusan megkaphatjuk az új jogosítványunkat a lejárt helyett

Orbán nem a járványt akarja legyőzni, hanem az ellenzékét

Orbán nem a járványt akarja legyőzni, hanem az ellenzékét