szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy családi ház kertjében található úszómedencében állt meg egy Volvo Svédországban.

Az eset Dannike városában történt néhány napja: a családi ház tulajdonosa épp odabent telefonált, amikor furcsa robajra lett figyelmes. A helyi lapok szerint a tulaj alig akart hinni a szemének, amikor kiment az udvarra és észrevette, hogy egy Volvo rontott be az úszómedencébe.
Volvo az úszómedencében
©

A kocsit egy 18 éves fiatalember vezette, az esetet – ahogyan az általában lenni szokott – gyorshajtás okozta. Az illetőt sokkos állapotban pecázták ki a megfürdetett járgányból: a hatóságok figyelmetlen vezetés miatt indítottak eljárást ellene, de felmerült az a lehetőség is, hogy kábítószer hatása alatt állt a történtek idején.
Volvo az úszómedencében
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fekete-Győr: Volner javaslata nem befolyásolja a stratégiánkat

Fekete-Győr: Volner javaslata nem befolyásolja a stratégiánkat

Gergely Róbert lángosfutárnak állt

Gergely Róbert lángosfutárnak állt

60 éves korában meghalt Diego Maradona

60 éves korában meghalt Diego Maradona