Egy ilyen helyzet is tud nagyon vicces lenni, csak az első sorban kell ülni.

Nem nagyon hallottunk még olyan közlekedési dugóról, amiben bárki is szívesen ücsörgött volna. Ha épp a júliusi forróságban kell állni az M7-esen a Balaton felé, vagy ha péntek délután a munkából sietne hazafelé az ember, még a szokásosnál is idegesítőbb lehet a vánszorgás. Van viszont olyan helyzet, ami még a legmérgesebb sofőrt is megmosolyogtatja.

A coloradói Estes Park egyik útján okozott galibát egy csordányi jávorszarvas, amikor az állatok úgy gondolták, jó ötlet az úton korzózni egy kicsit. A helyszínt nem is választhatták volna meg jobban: egy kereszteződésben álldogáltak és járkáltak fel-alá, csak hogy biztos senki nem tudjon közlekedni tőlük.

A védett jávorszarvasok számát több százra teszik azon a vidéken. A hatóságok korábban arra figyelmeztették a környékbelieket, ne ingereljék az állatokat, nemrég ugyanis egy szelfizni akaró férfit ökleltek fel, mert túl közel ment hozzájuk. Ennek fényében jó döntésnek tűnik, hogy senki sem akarta arrébb tessékelni őket.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!