szerző:
hvg.hu

Nem kis feltűnést keltenek a méregdrága szuperautóban, de nem lehet őket nem imádni érte.

Ott, ahol gyakran látni az utcán méregdrága szuperautókat, már szinte fel sem tűnik egy Lamborghini Murcielago. De ha az autóban két izgatott nagymama utazik, szinte biztos, hogy mindenki megfordul a kocsi után. És nem feltétlenül az autó miatt.

A volán mögött ülő Peggy és utasa Audrey kifejezetten izgatottak voltak, hogy elvihetik az autót egy körre. Az út persze nem ment simán, már rögtön az elején adódott egy kis gond, a hátrafelé menet helyett simán sebességbe tették az autót, így előre kezdtek el gurulni, ami a garázskapu közelségét tekintve nem túl jó ötlet. Végül azonban sikerült elindulni.

A két nagymama persze rá is játszott arra, hogy mindenki őket nézi: lehúzott ablak mellett integettek és kiabáltak a járókelőknek, saját magukat pedig a "Lamborghini királynőiként" aposztrofálták. Peggy és Audrey egyébként a közeli boltba "szaladtak el" vásárolni, és bár nem vásároltak túl sok mindent, igen nagy meglepetés érte őket, amikor rájöttek, nem tudják hova tenni a zacskókat. Ez utóbbi persze nem csak náluk probléma, a Pagani Huayra sem büszkélkedhet túl nagy rakodótérrel.

A videó egyetlen negatívuma, hogy túl gyorsan véget ér, arra még kifejezetten kíváncsiak volnánk, mi történik, ha az autópályára érve mondjuk odalépnének a gázra egy kicsit.

Hasonló érdekességekért lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!