szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ennek a személyautónak a tulaja igen egyedi módját választotta annak, hogy ne kelljen fizetnie a parkolásért.

A fővárosi közterületek egyre nagyobb részén fizetni kell a napközbeni parkolásért, hol többet, hol kevesebbet, de az autósok többsége természetesen nem szívesen fizet ezért a "szolgáltatásért". Ettől függetlenül pénzérmével vagy mobiltelefonnal, de valahogy mindenképpen fizetnünk kell a parkolásért, különben jön az elmaradhatatlan büntetés.

De mi van akkor, ha az autón nem látható a forgalmi rendszám? Nos, ennek a budapesti Wesselényi utcában lefotózott autónak a tulajdonosa vélhetően abban bízik, hogy ha letakarja a rendszámot és a szélvédőn lévő azonosítót is leragasztja, akkor elkerülheti a pénzbírságot és az egyéb szankciókat.

©

Ön mit gondol, vajon meddig úszhatja meg a jelek szerint Apple-rajongó tulaj ily módon a büntetést, és meddig parkolhat ingyen?

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagyot ment a Richter 2020-ban

Nagyot ment a Richter 2020-ban

A Facebookról és az Instagramról is kitiltották a mianmari hadsereget

A Facebookról és az Instagramról is kitiltották a mianmari hadsereget

Negyvenöt szupersportkocsi vonult fel egy illegális autós találkozón

Negyvenöt szupersportkocsi vonult fel egy illegális autós találkozón