szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tagbaszakadt férfi vágott pofon egy nőt egy piros lámpánál a Soroksári útnál. Az ügyben garázdaság gyanújával nyomoznak.

Váratlan közlekedési konfliktusba keveredett múlt pénteken egy budapesti nő, aki kétéves, bölcsődés kislányát fuvarozta haza a Közvágóhíd közelében, a Soroksári út kereszteződésénél.

Ahogy a Borsnak elbeszélte, egy őrültnek látszó autós menet közben többször rájuk húzta a kormányt, megpróbálta leszorítani őket. A nő dudált neki, és amikor melléjük ért a másik autós, intett neki, hogy kisgyerek ül a hátsó ülésen.

A piros lámpánál azonban

a tagbaszakadt férfi kiszállt az autóból, odament a nőhöz, és erőteljesen pofon vágta, mondván, 'mit magyarázol, te hülye kurva?'.

A nő félreállt, kiszállt, és szólt a támadónak, hogy hívta a rendőröket. A férfi két percig telefonált valakivel, majd közölte, hogy úgysem találják meg, és elhajtott. A kislány sokáig sírt - állítja az anya.

A rendőrök a nő állítása szerint ki sem mentek a helyszínre, azt mondták, úgysem tehetnek semmit. A kamerák nem működnek, legfeljebb látlelettel tehet feljelentést a másik autós ellen, ha akar.

Az esettel kapcsolatban elküldtük kérdéseinket a rendőrség sajtóügyeletére. Közölték: a lapban valótlanság jelent meg, pénteken nem sokkal 13 óra után kimentek a helyszínre, a Kavassay Jenő útra, mert bejelentést kaptak, hogy szóváltás alakult ki. Mindkét fél bevárta a rendőröket, de a történteket más-más verzióban adták vissza, így a tényeket még a nyomozásnak kell tisztáznia.

Az ügyben garázdaság vétség miatt nyomoznak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A gabonapehely-gyártók is rengeteget profitáltak a koronavírusból

A gabonapehely-gyártók is rengeteget profitáltak a koronavírusból

Ismételt arcátültetésen esett át egy amerikai nő

Ismételt arcátültetésen esett át egy amerikai nő

Már csak ezt a szezont kell kibírni, jövőre jön az algából készült biopapucs

Már csak ezt a szezont kell kibírni, jövőre jön az algából készült biopapucs