szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A ház tulajdonosa éjfélkor ért haza, addigra már egy kocsi fogadta őt a feljárója előtt. Nem akarta felverni a szomszédságot, másként oldotta meg a helyzetet.

Akinek álltak már be a kocsibejárója vagy a garázskapuja elé, az pontosan tudja, mennyire dühítő tud lenni az ilyen helyzet. Mindegy, hogy a hazaérkezésről vagy az elindulásról van szó, a tulajdonos nem tud mit tenni, amíg a rossz helyen álló autó sofőrje elő nem kerül valahonnan. Ezt a legtöbben hangos dudálással próbálják elérni, az alábbi videóban látható férfi azonban másként kezelte a helyzetet.

A felvétel alapján a tulajdonos először körüljárta az autót, majd miután látta, hogy nem ül benne senki, és a kocsi ajtajai sem maradtak nyitva, úgy döntött, nem kezd el dudálni az éjszaka közepén, inkább maga oldja meg a problémát. A vontatókötelet az autó hátuljához rögzítette, majd nemes egyszerűséggel arrébb húzta az autót a bejárattól. Ezután már kényelmesen be tudott állni a háza elé.

A dolog azonban itt nem ért véget: az időbélyegző szerint ugyanis a kocsi nagyjából három órán át állhatott az úton keresztben, amikor megjelentek a rendőrök. Ők már elő tudták keríteni a tulajdonost, aki végül elállt az autójával.

Persze azt azért tegyük hozzá, hogy a terepjáró tulajdonosának sem volt teljesen igaza, azzal ugyanis, hogy keresztbe fordította az autót az úton, balesetveszélyes helyzetet teremtett. Még akkor is, ha egyébként éjszaka volt és kevés autó járt arra.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tudatosan veszi el a kedvét a szegényeknek a gyerekvállalástól a kormány

Tudatosan veszi el a kedvét a szegényeknek a gyerekvállalástól a kormány

Már négymillió adag koronavírus-vakcinát adtak be az Egyesült Királyságban

Már négymillió adag koronavírus-vakcinát adtak be az Egyesült Királyságban

A Trónok harca óriásfarkasai csupán távoli rokonai a mai farkasoknak

A Trónok harca óriásfarkasai csupán távoli rokonai a mai farkasoknak