szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy nap alatt közel 30 ezren osztották meg annak az autósnak a segítségkérését, akit szombaton ért baleset.

Olvasónk hívta fel a figyelmünket arra a Facebook-bejegyzésre, melyet vasárnap tettek közzé két fotó kíséretében. A leírás szerint a Forddal még szombaton szenvedtek balesetet a Komárom-Esztergom megyében található Környén.

"Egy nagyon siető aranyszìnű Renault Scenic 3 autót előzött falun belül a kanyarban. Szembe pedig jött a képen látható megrakott traktor. A frontális ütközést elkerülendő befékezett, kacsázott egyet és befordulva telibe elkaszált minket. A scenices megállt, megnézte, mit csinált és elhajtott. Mentek utána, de nagyon gyors volt a drága szentem. A rendőrség már elemzi a térfigyelő kamerákat, rendszámfoszlányok is vannak. Én nem bízom a lelkiismeretében, de ha van egy kis józan esze, akkor jelentkezik önkènt, mielőtt érte mennek"

– írta Edina a Facebookon.

A bejegyzés szerint ő  megsérült ugyan, de ez és a kár semmiség ahhoz képest, hogy a traktorban milliós kár keletkezett. A beegyzéshez két fotót is mellékelt, ami a baleset után készült.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!