szerző:
hvg.hu

Ezt a bajor limuzint csúnyán összetörték, de egy hónap alatt végül is sikerült új életet lehelni bele.

Történetünk főszereplője egy BMW 750i xDrive, mely egy baleset során igen komoly károkat szenvedett. Az autónak a komplett bal oldala és a teteje, illetve az eleje is összetört, azonban a totálkár gyanús járművet szakértő kezek 27 nap alatt megjavították.

A 7-es BMW-n végrehajtott műveletek az alábbi mintegy 20 perces videón alaposan szemügyre vehetők. Szemre mindenképpen szép munkát végeztek a szakemberek, azonban kíváncsiak lennénk arra, hogy egy ennyire megtört autó a gyakorlatban milyen minőségben állítható helyre.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!