szerző:
hvg.hu

Ha Josh Cartu az építőiparban dolgozna, akkor vélhetően egy ilyen járgánnyal érkezne meg reggel az építkezésre.

A Rolls-Royce eddig csak és kizárólag hatalmas luxuslimuzinokat gyártott, de nyílt titok, hogy hamarosan érkezni fog a kékvérű brit márka első SUV kategóriás újdonsága. Innentől pedig tulajdonképpen már csak egyetlen lépést jelentene egy Rolls-Royce pickup, legalábbis egy brazil designer, Kleber Silva szerint.

Emberünk már el is készítette az első platós Rolls-Royce koncepcióját, mely egészen harmonikus formában kombinálja egymással a tekintélyt parancsoló orrkiképzést, a méretes utasteret és a jól rakodható hátsó szekciót.

©

A nemrégiben debütált, és Josh Cartunak köszönhetően 2018 elején hazánkba is megérkező vadonatúj Phantomból is készült már egy abszolút egyedi, úgymond fapados verzió, melyen olcsó lemezfelnik és fényezetlen műanyag karosszériaelemek találhatók.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!