szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

2018. január 26-án valami véget ért Nyírbátorban. Ezen a napon a "Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai polgárőrökkel közösen preventív jelleggel ellenőrizték a közlekedők körében a biztonsági öv használatát", írja a Police.hu, és a számok nem hazudnak: "2280 esetből mindössze 1506 esetben (66 százalék) használták a közlekedők menet közben a biztonsági övet". De "voltak olyan útszakaszok, ahol mindössze a közlekedők 41 százaléka kötötte be magát".

A rendőrség ezért intenzívebb ellenőrzést ígért, és drámai hangon zárja a hírt: "vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra, ne feledjék, MINDENKIT HAZAVÁRNAK!"

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!