szerző:
hvg.hu

Egészen bizarr körülmények között törte át egy autó egy parkolóház második emeleti falát, majd zuhant ki onnan Kínában, Csungking városában.

A kínai állami tévé videó ügynöksége osztotta meg egy csungkingi parkolóház biztonsági kamerájának február 4-i felvételét. Egy autó nekihajtott a második emeleti falnak, áttörte azt, és kiesett egy útra. A kocsi fejreállt, egy nő kászálódott ki belőle és az útra feküdt. A felvételen látszik, hogy utána többen odamentek segíteni.

A hírforrás szerint egy férfi volt a sofőr, aki vállalta a felelősséget a balesetért. Állítólag rálépett a gázra, amikor lehajolt, hogy felvegye a töltőjét.

A kocsiban két ember ült, nem sérültek meg súlyosan, és a kitört falat is helyreállították már.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!