szerző:
hvg.hu

Ezúttal olyan tippekkel jövünk, melyek garantáltan ki szoktak maradni az ilyenkor szokásos ajánlókból. Vagy legalábbis nem ilyen formában szerepelnek bennük.

Ma van Bálint napja, és egy ideje ilyenkor tartjuk a szerelmesek ünnepének is nevezett Valentin-napot, amikor a párok igyekeznek kitörni a szürke hétköznapok sivárságából, és adott esetben kisebb-nagyobb figyelmességekkel lepik meg egymást.

Az alábbiakban mi is jövünk néhány Valentin-napi meglepetésötlettel, amolyan autós formában.

1. Egy kis kényeztető wellnessre ki tudna nemet mondani?

©

2. Vigye el egy finom vacsorára!

©

3. A gyertyafény után jöhet egy kis tánc.

©

4. A moziban is biztosan adnak valami jó filmet.

©

5. Aki a virágot szereti...

©

6. Hagyjon neki szerelmes üzeneteket!

©

7. Töltse vele az éjszakát!

©

8. Szavak nélkül is elmondhatja, mennyire szereti.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!