szerző:
hvg.hu

Kikerültek az első fotók a Peugeot 508 második generációs változatáról, ami a Genfi Autószalonon mutatkozhat be.

Épp egy hete írtunk arról, hogy nagy dobásra készül a Peugeot (is) a Genfi Autószalonon. A franciák néhány nap múlva ránthatják le a leplet a megújult 508-ról, ami a kocsi Volkswagen Passat, Ford Mondeo és Skoda Superb ellenfelének szánt második generációs változata. Most az első fotók is megérkeztek az autóról.

A Peugeot Héritage nevű Facebook-oldal egy viszonylag hivatalosnak mondható fotót közölt a kocsiról.

©

A poszthoz érkező hozzászólások között pedig egy képernyőképként elküldött fotó is látható, amin egy másik szemszögből lehet látni a hamarosan érkező 508-at.

©

A fotók alapján jelentős ráncfelvarráson esett át az autó, ami első ránézésre igen ígéretesnek tűnik. A lehetséges erőforrásokról itt írtunk korábban.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!