szerző:
hvg.hu

Nem tudni, mi történt a kocsival, de hogy megbízható, az egészen biztos.

Időnként látni egy-két olyan járművet a forgalomban, amit előrre rendesen összetörttek – elég például erre a magyar kamionra gondolni. A többségük azonban nem nyégkeréken, hanem tréleren közlekedik – egyrészt, mert máshogy nemis igen tud, másrészt pedig azért, mert valószínűleg azonnal kikapnák a forgalomból a rendőrök.

Ez azonban nincs mindenhol így, vagy ha így is van, akkor igen bátor lehet a sofőr. Az alábbi videó néhány napja került fel Instagramra, és egy olyan autót látni rajta az úton közlekedni, aminek a fele konkrétan hiányzott.

Very crazy ������������

drift BMW & BMW drift (@bmwdrift_) által megosztott bejegyzés,

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!