szerző:
hvg.hu

Az M1-esen haladók a hegyeshalmi oldalon továbbra is többfelé számíthatnak torlódásra. Borsodban mellékutak vannak zárva a hóátfúvás miatt, Szabolcsban és Hajdú-Biharban viszont már normalizálódni látszik a helyzet.

Az M86-os autóúton a 115-ös kilométernél, Répcelak térségében egy autó szalagkorlátnak ütközött, Csorna felé a külső sávot lezárták – jelentette az Útinform 16 óra előtt pár perccel.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé most három hosszabb szakaszon: Bicske térségében a 39-es és a 42-es, illetve Tatabánya közelében a 44-es és a 48-as, valamint az 50-es és az 51-es kilométer között a belső sávba terelik át a járműveket. A Budapest felé vezető oldalon, pedig a 42-es és a 39-es kilométer között zárták le külső sávot. A forgalmat a belső sávba terelik, torlódásra számíthatnak az erre haladók. Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom az utolsó hírek szerint.

Szabolcs megyében a 38-as főúton Nyírtelek és Rakamaz között félpályán megindult a forgalom.

Borsod megyében hóátfúvás miatt zárva van a 3605-ös út Gesztely és Újharangod közötti szakasza valamint a 3611-es út Köröm és Tiszalúc közötti szakasza. A Mezőkeresztes – Mezőcsát összekötő utat Mezőnagymihály és Gelej között egy elakadt kamion mentése miatt zárták le.

Mezőkeresztes-Mezőnyárád és Emőd között újra elindulhatott a vonatforgalom. A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon így ismét a teljes útvonalon járnak a vonatok – közölte a Mávinform. A Debrecen-Tiszalök vonalon, Hajdúnánás és Hajdúdorog között már korábban megszűnt a fennakadás.

Szolnok és Abony között letört a Budapestre tartó Hajdú InterCity áramszedője, ezért az egyik vágányt lezárták. Az egyvágányú közlekedés miatt a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon késhetnek a vonatok.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!