szerző:
hvg.hu

Újabb fejezet, miért nem érdemes a "büntetőt" játszani a közlekedésben.

Az autós közjátékok egyik tipikus esete, az alábbi is. Az előzményeket ugyan nem látjuk, de a lényeget igen. Valamiért az egyik autós nem engedi elmenni a másikat az autópályán. A hátul haladó mit tehet, egy kis trükközésbe kezd.

Persze nem csak direkt lehet veszélyes dolgokat művelni a közlekedésben, itt egy sofőr egész egyszerűen állóra fékezte az autót, amikor észrevette, hogy "elhagyta" a kijáratot. Emiatt két teherautó is balesetet szenvedett, a sofőr pedig – mint aki jól végezte dolgát – fogta magát, és lehajtott a pályáról.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!