szerző:
hvg.hu

Luca Badoer a napokban nyilatkozott a sajtónak.

Michael Schumacher 2013-as síbalesete óta nem sok információ látott napvilágot az egykori Forma–1-es világbajnok állapotával kapcsolatban. A család kifejezetten kérte a rajongókat, tartsák tiszteletben a kérésüket, hogy csak a hivatalos közleményeken keresztül kommunikálnak majd az állapotáról.

A jelek szerint a rajongók mindezt megértették, a család márciusban külön közleményben köszönte meg ezt nekik. Az Express beszámolója szerint Luca Badoer, a Ferrari egykori tesztpilótája is úgy nyilatkozott, a család kérését tiszteletben kell tartani, így ő sem nyilatkozik az egykori pilóta állapotáról.

Az azonban kiderült a nyilatkozatából, hogy a család döntése alapján csak néhány embernek van lehetősége arra, hogy rendszeresen meglátogassák Schumachert. Az egyikük saját bevallása szerint ő maga, aki gyakran megfordul a svájci otthonukban. Mindez azért is érdekes, mert a német egykori másik csapattársa, Rubens Barrichello csak ritkán kap lehetőséget a látogatásra.

Badoer szerint meg kell érteni a család döntését, mert ők csak jót akarnak Schumachernek. Hogy rajta kívül ki van még ilyen kivételes helyzetben, azt nem árulta el.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!