szerző:
hvg.hu

Több helyen balesetek is voltak.

Az Útinform oldalán azt írják, baleset történt az M3-as autópályán Bag térségében a főváros felé vezető oldalon a 37-es km-nél. Egy személyautó a védőkorlátnak csapódott. Sávzárás mellett helyszínelnek, lassú a haladás.

Az M0-s autóút déli szakaszán a 15-ös halásztelki csomópontnál is baleset történt az M1-es autópálya felé, a sérült járművek a leálló sávon vesztegelnek, azaz mindhárom forgalmi sáv járható, de ennek ellenére is lassú az előrejutás a 18-as km-től.

Erős a forgalom a fővárosba vezető utakon, az M2-es autóúton, Vác és Budapest között, valamint az M3-as autópályán a 31-es km-nél, ahol építési munkák miatt forgalomterelés van érvényben. Mindkét helyszínen Budapest felé lelassult a haladás, torlódásra kell számítani.

Kollégánk beszámolója szerint a 10-es úton és a környező utakon is áll a dugó a főváros felé.

Az M1-es autópályán felújítási munkálatok miatt Budapest felé Óbarok térségében a 45-ös és a 43-as km között csak a belső sávon lehet haladni. A munkaterületnél lassú a haladás.

A 40-es főúton, Abony belterületi szakaszán a 36-os km-nél egy személyautó gyalogost ütött el. A fél útpályát lezárták.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!