szerző:
hvg.hu

Ez az utolsó szezonja az ausztrálnak, a Renault bejelentette, hogy 2019-től náluk fog versenyezni.

Daniel Ricciardónak az idén kellett volna szerződést hosszabbítania a Red Bullal, amelynek kötelékében 2008 óta versenyez. Az ausztrál versenyző viszont úgy döntött, hogy a 2018-as szezon végén távozik a csapattól. A hírt a Red Bull közleményben erősítette meg. Christian Horner csapatvezető azt mondta, teljes mértékben tiszteletben tartják a pilótájuk döntését, és minden jót kívánnak neki a jövőre.

Most már azt is tudjuk, hogy ez a jövő hol fog kibontakozni, miután a Renault bejelentette, hogy Ricciardo őket fogja erősíteni 2019-ről.

A Red Bull még válogat a lehetséges jelöltekből, egyelőre csak annyi biztos, hogy Max Verstappen velük lesz 2019-ben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!