szerző:
hvg.hu

A XIV. kerületben bukkant fel egy közlekedési tábla, ami nagy szolgálatot tehet a süntársdalomnak (is).

A Járókelő vette észre még csütörtökön azt a "közlekedési táblát", amit Budapesten, a XIV. kerületi Bolgárkertész utcában helyezett ki valaki egy megállni tilos tábla alá. (Apropó, tudja, mi a különbség a megállni tilos és a várakozni tilos tábla között? Sokan összekeverik a kettőt, de itt megtudhatja a lényeget.)

Hogy pontosan mikor került oda, azt nem tudni, mindenesetre a figyelmeztetés egyértelmű: az úton közlekedő sünökre kell számítani.

Hasonló akció volt már egyébként néhány éve. 2016-ban közösségi összefogás segítségével a XII. kerületben helyeztek ki több táblát, ami az áthaladó sünökre figyelmeztetett.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!