szerző:
hvg.hu

A háromsávos franciaországi autópálya belső sávjában gondolta úgy a sofőr, hogy hirtelen befékez. Kevésen múlt a tragédia.

Egyszer csak megállt a Peugeot 208-as sofőrje a franciaországi A7-es autópálya közepén, Valence térségében, a belső sávban. Aztán továbbment. A kettővel mögötte haladó autó kamerája rögzítette az esetet.

A felvételen látszik, hogy az előtte menő autós épphogy ki tudott térni jobbra, és úgy előzte meg, szerencsére nem lett ebből baleset. A felvételt rögzítő autó volt a következő, ő pedig épphogy le tudott fékezni a Peugeot mögött. Nagyon kevesen múlt, hogy nem történt ebből súlyos baleset.

Az ügyben talán a legszebb, hogy az actu-mag.fr azt írja: a sofőr azért fékezett be a gyorsforgalmi közepén,

hogy megnézze a térképét.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!