szerző:
hvg.hu

A hagyományos, naplementés klisék helyett az Audi meglepő hirdetéssel rukkolt ki.

Az Audi luxus limuzinjának gyártása most kezd igazán felfutni a tavalyi bemutatása óta, a fontos piacokon beindult a marketinghadjárat is.

Érdekes módját választották a németek a kocsi első promóciós videójának, amolyan Jackie Chan-stílusú „mindenki mindenki ellen” karatés jelenettel. A sztori persze az A8-asra van kifuttatva, és tényleg egészen jó:

A német prémium limuzinok – Audi A8, Mercedes-Benz S-osztály és a BMW 7-es sorozat – három csúcsragadozója közül jelenleg az A8-as Audi a legfrissebb fejlesztés, ami idén márt járt nálunk.

Túladagolt technológia: teszteltük az új Audi A8-at

Audi, BMW, Mercedes - a német szentháromság. A8, 7-es széria és S-osztály - a germán elit liga. A "melyik a legjobb?" kérdésre adott válasz egyrészt függ az egyéni preferenciáktól, másrészt pedig attól, hogy pontosan mikor hangzik el a kérdés.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!