szerző:
hvg.hu

A beszámolók szerint a Camaro sofőrje elvesztette uralmát a száguldó kocsi felett, és egyenesen a szemben haladók közé csapódott.

A népi megfigyelések szerint az autókban lapuló lóerők növekedésével egyenes arányosságban nő meg a sofőrök önbizalma is, valamint erősödik bennük a hit, hogy nagyon jól tudnak vezetni – jobban, mint mások. Az élet viszont sokszor ennek éppen az ellenkezőjét igazolja, pont úgy, ahogy nemrég az az alábbi videóban látható Chevrolet Camaro esetében is történt.

A fedélzeti kamerával szerelt autó sofőrje még augusztus 23-án reggel volt szemtanúja annak, ahogy az amerikai Mississippi állam Pearl városánál komoly balest történik az autópályán. A sofőr, a 24 éves Erik Payton a beszámolók szerint túlságosan gyorsan hajtott, elvesztette uralmát a kocsi felett, majd az autópálya másik felén landolt az autójával.

A balesetben a fehér szedánban ülő anya és gyermeke kórházba kerültek, ahogyan az iskolabusz sofőrje is – utóbbi annak ellenére, hogy a balesetben szinte csak koccant a két jármű. Szerencsére az iskolabuszon a kora reggeli időpont miatt még nem voltak gyerekek, így nem lett még komolyabb baj a dologból.

A beszámolók szerint a baleset után a Camaro sofőrje azonnal kiszállt, hogy megnézze a baleset áldozatait. Ettől függetlenül a rendőrök letartóztatták a férfit, akinek ráadásul még biztosítása sem volt a kocsira.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!